倦海鷗悶瓜地頭狼

2019-12-08 10:24:17 来源:网络

今晚英超尾場,「海鷗」白禮頓主場火併狼隊。白禮頓啱啱先捱過魔鬼賽期仲未回到氣,但狼隊作客戰績亦唔標青,加上近年碰頭堅旺少交收,捧2.5球嘅入球細最穩陣。

(Now 621周一凌晨零時30分直播)

白禮頓近期惡戰連場,經過連輸畀曼聯、李斯特城及利物浦等硬嘢後,上周中快車以2比1擊敗阿仙奴,總算捱過魔鬼賽期,綜合4場嘅表現確實唔差,不過耗力不小,未有咁快回到氣。陣中首席射手馬奧比雖於對阿仙奴攻入奠勝士哥,但呢個係佢近5仗以來嘅首個入波,狀態麻麻。

近9次碰頭全開細盤
季初一度頭6場聯賽不勝嘅狼隊,表現漸入佳境,各項賽事近7仗取得4勝3和未輸過,不過要留意,佢哋客場演出只屬一般,近5場作客僅得1勝,不宜高估。何況主帥紐奴擅打穩守突擊,呢招對強隊大派用場,但面對打同一家波嘅球隊,通常會老鼠拉龜冇碇埋手。翻查紀錄,兩軍近9次碰頭,合共只製造11個入波,「總入球」全開2球或以下,可以預期今仗會係悶戰格局,唔慌多波入,寧捧2.5球嘅細盤。

今晚买什么生肖是特马